Linn hifi-laitteisto
 

Äänitteillä on enemmän musiikkia, kuin voisi luulla sen perusteella, mitä yleensä kuulemme niistä.  Linn hifi osoittaa, että samoilta äänitteiltä musiikkia tulee enemmän ja koskettavammalla tavalla.  Paremmat soittimet kykenevät lukemaan tarkemmin ja enemmän informaatiota äänitteeltä sekä lähettämään sen eteenpäin vahvistimelle ja kaiuttimille.  Niin analogiselta kuin digitaaliselta äänitteeltä.

Linn hifi-laitteisto on hifi-alan hienointa aatelia.  Tämä ei kuitenkaan johdu siitä, että se olisi huippukallista tai raskainta.  Tai täynnä hienoja nuppeja ja mittareita.  Linn on toista maata, kuin normaali hifi ja high-end.  Linn keskittyy musiikin laatuun.  Kirjaimellisesti.  Linn panostaa siihen, joka parantaa musiikin siirtämistä talleenteelta mahdollisimman virheettömästi kuuntelijan korviin.

 

 

Siinä missä hifi useimmiten - hintaan katsomatta - latistaa sävelkulkua eli melodioita ja hukkaa musiikin draaman, Linn laitteisto kykenee tuomaan musiikin ehyempänä ja kuulijaa koskettavana kokonaisuutena. 


Linn Majik DSM + Majik 109 kaiuttimet

Linn laitteistoja löytyy useissa eri hintaluokissa ja kun kysymyksessä on Linn, rahalle saa myös konkreettista vastinetta musiikin ja tekniikan muodossa.  Jos sijoitat laitteistoosi enemmän, saat myös enemmän musiikkia.  Näin tapahtuu jokaisessa Linn-portaassa. Ja voit luottaa siihen - ainakin mikäli saat asiantuntija-asennuksen laitteistollesi.

Yleisin lähtötaso Linn hifi-laitteistoilla on MAJIK mallisto.  Majik DSM on hifi-alan monipuolisin keskuslaite, joka hoitelee kaiken kodissa soitettavan musiikin.  Myös TV-äänentoiston uudella musikaalisella laatutasolla.  Siinä on nimittäin myös HDMI -liitännät.

 

 

 

   Linn Majik DSM
                                                               Linn Majik DSM

Majik DSM pitää sisällään erittäin korkealuokkaisen verkkosoittimen, jolla voit soittaa niin nettiradioasemia kuin CD-tasoista musiikkia Tidal -musiikkipalvelusta suoraan verkosta. 

Voit soittaa myös ns. high resolution 24 bit studiomaster tasoisia äänitteitä vaikkapa omalta tietokoneeltasi.  Tottakai puhelimesta voit soittaa langattomasti oman kotiverkkosi välityksellä.  Lisäksi Majik DSM pitää sisällään analogisen vinyylilevysoittimen ottoliitännän normaalille MM-äänirasialle. Laite sisältää myös päätevahvistimet, joten siihen voi suoraan liittää kaiuttimet tavanomaisin kaiutinkaapelein.  Sen saa mustana sekä hopean värisenä.

Neljä erityistä ominaisuutta Majik DSM -laitteessa:

1. Laite on valmis laadukkaampaan monihuoneratkaisuun yhdessä muiden Linn DS/DSM -laitteidn kanssa
2. Laite kykenee myös digitoimaan vanhoja analogisia äänitteitä vaikkapa C-kaseteilta tai vinyylilevyiltä.  Ja tekee sen 24 bit studiomaster tasolla - huomattavasti korkeammalla resoluutiolla kuin CD-levyt.
3. Majik DSM on nykyään valmis kytkettäväksi viimeisimmän teknologian mukaisiin Linn EXAKT aktiivikaiuttimiin - siinä on erityinen Exakt Link digitaalinen lähtöliitäntä.
4. Majik DSM pitää sisällään Linnin erityisen SPACE Optimisation huonekorjauksen, joka toimii kaikkien kaiutinmerkkien kanssa, ei pelkästään Linn -kaiuttimilla.

 

 

Linn DSM mallisto

Linn DSM mallisto on laaja.  Pienimmät ovat käteviä makuuhuone/nuorten huone ym. käyttöön.  Ne voi vaikka kätkeä komeroon.  Kiko on oma kokonainen aktiivilaitteistonsa - kätevän kompakti huomaamattomaksi TV-systeemiksi.  Monipuolisimmat ja Exakt-valmiit Majik, Akurate ja Klimax mallit kruunaavat laatuluokan kärkipään.  Klimax on maailmanluokan huippu, joka viitoittaa tietä koko hifi-alalle yhdessä Linn EXAKT järjestelmän kanssa, joka on alan uusinta teknologiaa.

Linn Akurate ja Klimax DSM laitteista on tarjolla myös Exakt -versiot, joissa on vain Exakt Link digitaaliset lähdöt.  Ei lainkaan analogisia lähtöjä.  Nämä laitteet ovat huomattavasti edullisempia.  Kannattaa harkita niitä, jos olet suoraan menossa EXAKT kaiuttimiin. 

 

Haluatko tietää lisää uusimmasta Linn EXAKT huipputeknologiasta
- parhaasta musiikintoistosta?  Paina punaista nuolenkärkeä, ja pääset erityiselle
Linn EXAKT-sivulle:
                                     

 

Linn DS mallisto

Linn tarjoaa myös pelkkiä verkkosoitin (Digital Streamer) vaihtoehtoja.  Tällöin mallimerkintä on DS. Saatavana on Majik DS, Akurate DS sekä Klimax DS.  Niissäkin on mahdollista säätää lähtötasoa ja nekin pitävät sisällään SPACE Optimisation huonekorjauksen.  DS-mallisto on luonnollisesti edullisempi hinnaltaan, kuin analoginen DSM-sarja.  Koteloiltaan DS-soittimet näyttävät pitkälti samalta, kuin vastaava DSM-laite.  Takapaneelissa olevien liitäntöjen määrä eroaa kuitenkin suuresti.

Painamalla SPACE Optimisation tunnusta alla, voit lukea lisää SO-sivulta:


SPACE Optimisation huonekorjaus toimii kaikilla kaiuttimilla

 

Linn kaiutinmallisto

Linn tarjoaa kattavan sarjan kaiuttimia.  Linn kaiuttimilla on helppo varmistaa, että musikaalinen toistolaatu tulee lopulta ulos koko laitteistosta.  Linn kaiuttimien musikaalinen kyvykkyys on huippuluokkaa ja on usein helppo kuulla, miten monet muut kaiuttimet latistavat säveltoistoa, kun ne kytketään hyvää signaalia tarjoilevan Linn-laitteiston perään. 

Haluatko tutustua Linn kaiuttimiin?
Paina punaista nuolta alla ja pääset erityiselle Linn kaiutinsivulle:

 

 

 

Linn EXAKT teknologia

Olemme edellä usein viitanneet EXAKT tekniikkaan.  Se on uusin alan teknologia, jota monet muut valmistajat tulevat seuraamaan kykynsä mukaan.  Linn on tunnettu alan uranuurtajana ja jälleen kerran se on astunut ensimmäisenä askeleen uuteen.  Mutta mistä siinä on kysymys?

Linn EXAKT teknologia tuo nimensä mukaisesti aikaisempaa suuremman tarkkuuden musiikintoistolaitteistoihin.  Se voidaan soveltaa muunkin merkkisiin kaiuttimiin, mutta Linn kaiuttimilla se yltää tarkimpaan lopputulokseen. 

Linn kaiuttimen valmistuttua, jokainen kaiutinelementti mitataan Linn-tehtaalla.  Tiedot kytketään kaiuttimen sarjanumeron kanssa Linn pilveen internetin tavoitettavaksi.  Exakt -laitteistossa on aina Exakt-engine niminen filtteripiiristö, joka on ohjelmistolla ohjattava.  Kun EXAKT -kaiutin asennetaan, avataan tietokoneelle Linn Konfig set-up ohjelmisto, joka kysyy kaiutintyypin, sarjanumeron sekä kaiuttimen sijainnin huoneessa sekä huoneen mitat ja kuuntelupaikan sijainnin.  Ja hiukan muutakin huoneesta.  Konfig ohjelma vastaanottaa Linn pilvestä valmiin ohjelman erikseen kullekin EXAKT kaiuttimelle.  Tämä sovittaa tulevan digitaalisen musiikkisignaalin juuri kyseiselle kaiuttimelle, erikseen sen jokaiselle kaiutinelementille sekä ko. huoneelle.  Tällaista ei ole koskaan ennen tehty hifi-alalla.  Tästä tulee nimi "Exakt".  Tuloksena musiikintoiston tarkkuus on ennen kokemattoman tarkkaa ja puhdasta.

 

Linn EXAKT kaiuttimet

EXAKT laitteisto voi olla ulkoisesti hyvin yksinkertainen. 

Vain Linn DSM tai Exakt DSM sekä Linn EXAKT kaiuttimet.  Erittäin korkealuokkainen hifi-laitteisto, mutta vain yksi laite ja kaiuttimet!  Ja koska DSM-laitteissa on myös HDMI -liitännät, laitteistoon voidaan liittää myös TV sekä Blu-ray/DVD -soitin ja pelikonsolit jne. !!!  Linn on pyrkinyt tuomaan huipputason toistolaadun yksinkertaiseen kotilaitteistoon ja onnistunut siinä erinomaisesti.


 

Linn Exaktbox vaihtoehdot

Mikäli ei käytetä Linn EXAKT kaiuttimia, joissa kaikki elektroniikka ja vahvistimet ovat kaiuttimen sisällä (tai kaiutinjalustassa - Exakt Akudorik), EXAKT voidaan ratkaista myös erillisellä Exaktbox filtterillä.  Tästäkin voit lukea lisää valitsemalla ylävalikosta Linn EXAKT teknologia sivun.

 

 

Tervetuloa tutustumaan!

P.S. hinnastoon pääset painamalla tästä alapuolelta nappia "elektroniikkahinnasto"

 

 

 

 

 

 

Musiikin.com hifi-liike ja verkkokauppa, tuotemerkkejä:
LINN Products, McIntosh, Blumenhofer, Davone, Golden Ear Techology, Kudos, Heed Audio, REVO, Rega, Creek Audio, BlueSound, Audeze, Graham Slee, AUNE Audio, Clearaudio, Pro-ject, Anthem, Firestone Audio, Hifiman, Stax, Grado, Audioengine, Yamaha, Thorens, Dynavoice, Sonos, Bassocontinuo, NorStone, Sounds of Science, Isoblue, Quadraspire, WBT ym. Lisäksi design akustiikkapaneeleita ja laite- ja levyhyllystöjä.

 

    


  
        Myös käytetyt laitteet ja
         alennetut demopoistot 
       löydät verkkokaupastamme

 

           Lähetä maili !

 

  

 

 

       
          Tarjoamme Sinulle 
          mielellämme kahvit!

 

 

    

 

   

      
           TILAA OMA REVO
               - Paina kuvaa!