Linn monihuonetoisto
 

Nykyään koteja kalustetaan toisinaan kokonaisjärjestelmillä, jonka kautta voidaan hyödyntää samoja musiikkiresursseja monissa eri tiloissa.

Linn hifi-laitteisto tarjoaa laadukkaimmen monihuonetoiston, joka on saatavana.

Siinä missä hifi useimmiten - hintaan katsomatta - latistaa sävelkulkua eli melodioita ja hukkaa musiikin draaman, Linn laitteisto kykenee tuomaan musiikin ehyempänä ja kuulijaa koskettavana kokonaisuutena. 


Linn Majik DSM + Majik 109 kaiuttimet

Linn laitteistoja löytyy useissa eri hintaluokissa ja kun kysymyksessä on Linn, rahalle saa myös konkreettista vastinetta musiikin ja tekniikan muodossa.  Jos sijoitat laitteistoosi enemmän, saat myös enemmän musiikkia.  Näin tapahtuu jokaisessa Linn-portaassa. Ja voit luottaa siihen - ainakin mikäli saat asiantuntija-asennuksen laitteistollesi.

Kodin monihuoneratkaisuissa voidaan valita eri tasoisia laitteistoja eri huoneisiin.  Esim. olohuoneeseen laadukkaampi kokoonpano - ehkä jopa Linn EXAKT huippusysteemi ja pienempiin huoneisiin hieman vaatimattomampi ja tavanomaisempi Linn-ratkaisu.  Liikaa ei laadusta tarvitse kuitenkaan tinkiä niin kauan, kuin laitteet ovat Linn valmisteita.  Pienimmätkin Linn laitteistot soittavat musiikkia tavanomaista musikaalisemmin ja osallistavammin.

Keskeisessä osassa monihuoneratkaisussa ovat Linn DS/DSM laitteet.  Ne kytketään kodin tietoverkkoon ja sen välityksellä ne soittavat sekä puhelimesta suoraan kädestä langattomasti että internetistä vaikkapa CD-tasoista TIDAL musiikkipalvelun kirjastoa.  Linn laitteen mukana annetaan kolmen kuukauden ilmais-voucher juuri Tidal palveluun.  (Se on laadultaan parempi, kuin esim. Spotify Premium palvelu, joka sekin on maksullinen.)

Lisäksi Linn laitteet soittavat luonnollisesti nettiradioasemat. 

Linn DSM -laitteet tekevät kuitenkin vielä enemmän.  Niissä on HDMI-liitännät.  Näin niihin voidaan korkealla laatutasolla kytkeä Blu-ray/DVD -soittimet sekä pelikonsolit. 

DSM -laitteet lähettävät ulospäin digitaalisena kaiken mitä ne soittavat.  Tämä ominaisuus hyödyttää monihuonejärjestelmää ainutlaatuisella tavalla.  Nimittäin Linn systeemi kykenee soittamaan missä hyvänsä huoneessa vaikkapa yhdessä huoneessa soitettavaa vinyylisoitinta - korkealaatuisesti!  Luonnollisesti Linn systeemit voidaan myös laittaa soittamaan samaa ohjelmaan yhtaikaa vaikka koko talossa. 

Useissa rakennusprojekteissa myös kylpyhuoneet, saunat ja keittiöt on varustettu upotetuin Linn-kaiuttimin.  Niitä ajava DSM-laite voi olla pienikokoinen malli, joka kätketään esim. lähistön komeroon.  Kaapelit kaiuttimille vedetään sisäkaton yläpuolelle. 

Linn järjestelmää ohjataan visuaalisimmin tabletilta eli Padiltä. Linn ohjausohjelmasta voidaan suoraan valita, mitä talon laitteista halutaan ohjata.  "Kaikki soittaa samaa" eli Linnin tapaan Songcast, voidaan laittaa päälle nopeasti ja helposti.

Lisäksi Linn DS/DSM laitteet tarjoavat huoneisiinsa huonekorjauksen. Hyvästi bassokuminat!
Ja se toimii kaikkien kaiutinmerkkien kanssa.  Tosin Linn-kaiuttimilla musiikki saadaan soimaan parhaiten.  Eivätkä ne ole kalliita vertailtaessa muihin valmistajiin.

On monia edullisempia monihuonelaitteistoja.  Mekin myymme niitä.  Mutta musiikintoiston laatu ei ole läheskään Linn tasolla.  Siksi kannattaa panostaa Linn hifi-systeemiin.

    

 

Linn DSM mallisto

Linn DSM mallisto on laaja.  Pienimmät ovat käteviä makuuhuone/nuorten huone ym. käyttöön.  Ne voi vaikka kätkeä komeroon.  Kiko on oma kokonainen aktiivilaitteistonsa - kätevän kompakti huomaamattomaksi TV-systeemiksi.  Monipuolisimmat ja Exakt-valmiit Majik, Akurate ja Klimax mallit kruunaavat laatuluokan kärkipään.  Klimax on maailmanluokan huippu, joka viitoittaa tietä koko hifi-alalle yhdessä Linn EXAKT järjestelmän kanssa, joka on alan uusinta teknologiaa.

Linn Akurate ja Klimax DSM laitteista on tarjolla myös Exakt -versiot, joissa on vain Exakt Link digitaaliset lähdöt.  Ei lainkaan analogisia lähtöjä.  Nämä laitteet ovat huomattavasti edullisempia.  Kannattaa harkita niitä, jos olet suoraan menossa EXAKT kaiuttimiin. 

Haluatko tietää lisää uusimmasta Linn EXAKT huipputeknologiasta
- parhaasta musiikintoistosta?  Paina punaista nuolenkärkeä, ja pääset erityiselle
Linn EXAKT-sivulle:
                                     

 

Linn DS mallisto

Linn tarjoaa myös pelkkiä verkkosoitin (Digital Streamer) vaihtoehtoja.  Tällöin mallimerkintä on DS. Saatavana on Majik DS, Akurate DS sekä Klimax DS.  Niissäkin on mahdollista säätää lähtötasoa ja nekin pitävät sisällään SPACE Optimisation huonekorjauksen.  DS-mallisto on luonnollisesti edullisempi hinnaltaan, kuin analoginen DSM-sarja.  Koteloiltaan DS-soittimet näyttävät pitkälti samalta, kuin vastaava DSM-laite.  Takapaneelissa olevien liitäntöjen määrä eroaa kuitenkin suuresti.

Painamalla SPACE Optimisation tunnusta alla, voit lukea lisää SO-sivulta:


SPACE Optimisation huonekorjaus toimii kaikilla kaiuttimilla

 

Linn kaiutinmallisto

Linn tarjoaa kattavan sarjan kaiuttimia.  Linn kaiuttimilla on helppo varmistaa, että musikaalinen toistolaatu tulee lopulta ulos koko laitteistosta.  Linn kaiuttimien musikaalinen kyvykkyys on huippuluokkaa ja on usein helppo kuulla, miten monet muut kaiuttimet latistavat säveltoistoa, kun ne kytketään hyvää signaalia tarjoilevan Linn-laitteiston perään. 

Haluatko tutustua Linn kaiuttimiin? 
Paina punaista nuolta alla ja pääset erityiselle Linn kaiutinsivulle:
                                                                                                         

 

 

Linn EXAKT teknologia

Olemme edellä usein viitanneet EXAKT tekniikkaan.  Se on uusin alan teknologia, jota monet muut valmistajat tulevat seuraamaan kykynsä mukaan.  Linn on tunnettu alan uranuurtajana ja jälleen kerran se on astunut ensimmäisenä askeleen uuteen.  Mutta mistä siinä on kysymys?

Linn EXAKT teknologia tuo nimensä mukaisesti aikaisempaa suuremman tarkkuuden musiikintoistolaitteistoihin.  Se voidaan soveltaa muunkin merkkisiin kaiuttimiin, mutta Linn kaiuttimilla se yltää tarkimpaan lopputulokseen. 

Linn kaiuttimen valmistuttua, jokainen kaiutinelementti mitataan Linn-tehtaalla.  Tiedot kytketään kaiuttimen sarjanumeron kanssa Linn pilveen internetin tavoitettavaksi.  Exakt -laitteistossa on aina Exakt-engine niminen filtteripiiristö, joka on ohjelmistolla ohjattava.  Kun EXAKT -kaiutin asennetaan, avataan tietokoneelle Linn Konfig set-up ohjelmisto, joka kysyy kaiutintyypin, sarjanumeron sekä kaiuttimen sijainnin huoneessa sekä huoneen mitat ja kuuntelupaikan sijainnin.  Ja hiukan muutakin huoneesta.  Konfig ohjelma vastaanottaa Linn pilvestä valmiin ohjelman erikseen kullekin EXAKT kaiuttimelle.  Tämä sovittaa tulevan digitaalisen musiikkisignaalin juuri kyseiselle kaiuttimelle, erikseen sen jokaiselle kaiutinelementille sekä ko. huoneelle.  Tällaista ei ole koskaan ennen tehty hifi-alalla.  Tästä tulee nimi "Exakt".  Tuloksena musiikintoiston tarkkuus on ennen kokemattoman tarkkaa ja puhdasta.

 

Linn EXAKT kaiuttimet

EXAKT laitteisto voi olla ulkoisesti hyvin yksinkertainen.  Vain Linn DSM tai Exakt DSM sekä Linn EXAKT kaiuttimet.  Erittäin korkealuokkainen hifi-laitteisto, mutta vain yksi laite ja kaiuttimet!  Ja koska DSM-laitteissa on myös HDMI -liitännät, laitteistoon voidaan liittää myös TV sekä Blu-ray/DVD -soitin ja pelikonsolit jne. !!!  Linn on pyrkinyt tuomaan huipputason toistolaadun yksinkertaiseen kotilaitteistoon ja onnistunut siinä erinomaisesti.

 

 Tervetuloa tutustumaan!

 

 

 

  

Musiikin.com hifi-liike ja verkkokauppa, tuotemerkkejä:
LINN Products, McIntosh, Blumenhofer, Davone, Golden Ear Techology, Kudos, Heed Audio, REVO, Rega, Creek Audio, BlueSound, Audeze, Graham Slee, AUNE Audio, Clearaudio, Pro-ject, Anthem, Firestone Audio, Hifiman, Stax, Grado, Audioengine, Yamaha, Thorens, Dynavoice, Sonos, Bassocontinuo, NorStone, Sounds of Science, Isoblue, Quadraspire, WBT ym. Lisäksi design akustiikkapaneeleita ja laite- ja levyhyllystöjä.

 

    


  
        Myös käytetyt laitteet ja
         alennetut demopoistot 
       löydät verkkokaupastamme

 

           Lähetä maili !

 

  

 

 

       
          Tarjoamme Sinulle 
          mielellämme kahvit!

 

 

    

 

   

      
           TILAA OMA REVO
               - Paina kuvaa!