Linn kaiuttimet
 


Linn 530 Exakt kaiuttimet Isobarik bassolla


Linn tarjoaa kattavan sarjan erinomaisia kaiuttimia.  Linn kaiuttimilla on helppo varmistaa, että musikaalinen toistolaatu tulee lopulta ulos koko laitteistosta.  Linn kaiuttimien musikaalinen kyvykkyys on huippuluokkaa ja on usein helppo kuulla, miten monet muut kaiuttimet latistavat säveltoistoa, kun ne kytketään hyvää signaalia tarjoilevan Linn-laitteiston perään. 

Alla näet normaalit ns. passiiviset Linn kaiuttimet. Useimpia niistä voidaan ajaa useammalla vahvistimella ja siis myös ns. aktiivisesti. Linn kaiuttimissa on yleensä erilliset sisäänmenot jokaiselle kaiutinelementille erikseen. Normaalisti passiivisena niitä yhdistää kytkentälaatta.
(Alempana tällä sivulla näet aktiiviset Linn EXAKT kaiuttimet, joissa vahvistimet ovat valmiina)

 

 

Hienot värivalikoimat

Linn kaiuttimien perusvärit ovat lakattuja puuviiluja. 

Lisäksi on lisähintaan valittavissa samat puuviilut High Gloss lakattuina.  Sekä RAL5 värikartan mukaiset yli 200 väriä.  Ne tulevat aina High Gloss pinnalla.

Kuten kuvasta alla huomaat, myös Akudorik, Akubarik ja Klimax 350 kaiuttimien keski-diskantti -pään elementtiasetelma K3 Array on valittavissa alumiinin tai mustan värisenä.

     

 
 

Linn EXAKT teknologia

Olemme edellä usein viitanneet EXAKT tekniikkaan.  Se on uusin alan teknologia, jota monet muut valmistajat tulevat seuraamaan kykynsä mukaan.  Linn on tunnettu alan uranuurtajana ja jälleen kerran se on astunut ensimmäisenä askeleen uuteen.  Mutta mistä siinä on kysymys?

Linn EXAKT teknologia tuo nimensä mukaisesti aikaisempaa suuremman tarkkuuden musiikintoistolaitteistoihin.  Se voidaan soveltaa muunkin merkkisiin kaiuttimiin, mutta Linn kaiuttimilla se yltää tarkimpaan lopputulokseen. 

Linn kaiuttimen valmistuttua, jokainen kaiutinelementti mitataan Linn-tehtaalla.  Tiedot kytketään kaiuttimen sarjanumeron kanssa Linn pilveen internetin tavoitettavaksi.  Exakt -laitteistossa on aina Exakt-engine niminen filtteripiiristö, joka on ohjelmistolla ohjattava.  Kun EXAKT -kaiutin asennetaan, avataan tietokoneelle Linn Konfig set-up ohjelmisto, joka kysyy kaiutintyypin, sarjanumeron sekä kaiuttimen sijainnin huoneessa sekä huoneen mitat ja kuuntelupaikan sijainnin.  Ja hiukan muutakin huoneesta.  Konfig ohjelma vastaanottaa Linn pilvestä valmiin ohjelman erikseen kullekin EXAKT kaiuttimelle.  Tämä sovittaa tulevan digitaalisen musiikkisignaalin juuri kyseiselle kaiuttimelle, erikseen sen jokaiselle kaiutinelementille sekä ko. huoneelle.  Tällaista ei ole koskaan ennen tehty hifi-alalla.  Tästä tulee nimi "Exakt".  Tuloksena musiikintoiston tarkkuus on ennen kokemattoman tarkkaa ja puhdasta.

 

Linn EXAKT kaiuttimet

EXAKT laitteisto voi olla ulkoisesti hyvin yksinkertainen.  Vain Linn DSM tai Exakt DSM sekä Linn EXAKT kaiuttimet tarvitaan.  Erittäin korkealuokkainen hifi-laitteisto, mutta vain yksi laite ja kaiuttimet! 

Ja koska DSM-laitteissa on myös HDMI -liitännät, laitteistoon voidaan liittää myös TV sekä Blu-ray/DVD -soitin ja pelikonsolit jne. !!!  Linn on pyrkinyt tuomaan huipputason toistolaadun yksinkertaiseen kotilaitteistoon ja onnistunut siinä erinomaisesti.

Alla 5-sarjan kaiuttimien peruskankaat.  Lisäksi on tarjolla hieman arvokkaammat TWEED kangasvalikoima ja tunnetut taidepainokankaat Timorous Beasties.

Huom!  EXAKT kaiuttimet ovat kaikki aktiivisia.  Niissä on siis vahvistimet jo sisällään tai
ainakin jalustassaan (Exakt Akudorik). 

Lähes kaikki muut Linn kaiuttimet, vanhemmatkin mallit, ovat EXAKT -valmiita.  Tämä tarkoittaa, että niille on tehty EXAKT algoritmit eli EXAKT filtteriohjelma.  Niistä voi rakentaa EXAKT systeemin käyttämällä erillistä Exaktbox -tuotetta sekä sen perässä olevia päätevahvistimia.  Aktiivikortteja ei päätevahvistimiin tässä tapauksessa tarvita, koska sopiva jakosuoto tehdään jo Exaktbox:ssa. 

Majik Exaktbox I on tuote, joka käsittää sekä Exaktboxin että päätevahvistimet.  Kätevät tapa hoitaa ulkoinen Exakt vahvistus yhdellä laitteella!

Seinään upotettavat kaiuttimet ovat Custom Installations -otsikon alla.  Suurin kaiutintyyppi, 3-jakoinen IW10 on myös EXAKT -valmis kaiutin.

 

 

 

 

Voit suunnistaa Linn sivustolla sivun yläreunassa olevien painikkeiden avulla.

 

 

 

 

  

 

Musiikin.com hifi-liike ja verkkokauppa, tuotemerkkejä:
LINN Products, McIntosh, Blumenhofer, Davone, Golden Ear Techology, Kudos, Heed Audio, REVO, Rega, Creek Audio, BlueSound, Audeze, Graham Slee, AUNE Audio, Clearaudio, Pro-ject, Anthem, Firestone Audio, Hifiman, Stax, Grado, Audioengine, Yamaha, Thorens, Dynavoice, Sonos, Bassocontinuo, NorStone, Sounds of Science, Isoblue, Quadraspire, WBT ym. Lisäksi design akustiikkapaneeleita ja laite- ja levyhyllystöjä.

 

 

 

    


  
        Myös käytetyt laitteet ja
         alennetut demopoistot 
       löydät verkkokaupastamme

 

           Lähetä maili !

 

  

 

 

       
          Tarjoamme Sinulle 
          mielellämme kahvit!

 

 

    

 

   

      
           TILAA OMA REVO
               - Paina kuvaa!